Omvisninger


Bli bedre kjent med verdens mest bærekraftige møbelfabrikk!

I hjertet av The Plus ligger besøkssenteret. Hit ønsker vi både privatpersoner, skoleklasser, bedrifter og organisasjoner velkommen til å oppleve norsk møbelproduksjon. Book en omvisning og lær mer om hvordan det er mulig å drive en bærekraftig og høyeffektiv produksjon.

Under omvisningen vil du kunne observere de ulike delene av produksjonen på nært hold, få kjennskap til teknologien vi bruker i fabrikken, samt oppleve den spektaktulære arkitekturen til The Plus - tegnet av verdenskjente BIG Bjarke Ingels Architects. I Vestre Energy Center og Vestre Clean Water Center lærer dere om energiproduksjon, energigjenvinning, vannbehandling og materialenes kretsløp.

Book omvisning

Omvisninger inne på The Plus må forhåndsbookes. Vi åpner opp for dette høsten 2022. Taket på The Plus og Vestre Forest Camp er åpent og tilgjengelig hele året.

Grupper og skoleklasser

Større grupper av besøkende, skoleklasser, utdanningsinstitusjoner og bedrifter må booke omvisning på forhånd. Legg gjerne til informasjon om bakgrunn/interesse til gruppen så tilpasser vi innholdet på omvisningen etter dette (eksempelvis skoleklasser, arkitekter, industri…).

Det er maks 17 stk i én gruppe. Det er mulig å dele opp i flere grupper dersom dere er flere enn dette.

Skoleklasser må ha følge av voksne. Ved barnetrinn skal det være minst to voksne i gruppen.

Vi åpner opp for gruppeomvisninger fra september 2022. Send forespørsel til visit@vestre.com for booking og mer informasjon om priser. Vi tilbyr omvisninger på norsk og engelsk.


Meld deg på vårt
nyhetsbrev