Kjøp billett

Det er mulig å besøke fabrikken fra innsiden og lære mer om norsk møbelproduksjon! Her kan man lære om energiproduksjon, energigjenvinning, vannbehandling og materialenes kretsløp. I fabrikken får man også muligheten til å se høyteknologiske roboter jobbe på nært hold, samt oppleve den spektakulære arkitekturen til The Plus - tegnet av verdenskjente BIG Bjarke Ingels Architects.

Oppdatering 11. mai 2023:
Fra høsten tilbyr vi omvisninger to faste dager: mandag'er og torsdag'er, begge dager klokken 10:30 - 11:30. Oppmøtet er på det grønne taket og fabrikkomvisningen starter i Courtyard presis.

NB! Omvisning fredag 20. oktober er flyttet til torsdag 19. oktober kl 10:30 og er fullbooket. Omvisning mandag 7. august er kun klokken 13:00-14:30.

Grupper og skoleklasser
Større grupper med besøkende, skoleklasser, utdanningsinstitusjoner og bedrifter må også booke omvisning på forhånd. Legg gjerne til informasjon om bakgrunn/interesse til gruppen så tilpasser vi innholdet på omvisningen etter dette (eksempelvis skoleklasser, arkitekter, industri…).

Vi ønsker maks 17 personer per gruppe. Det er mulig å dele opp i flere grupper dersom dere er flere enn dette. Skoleklasser må ha følge av voksne. Ved barnetrinn skal det være minst to voksne i gruppen.

Les våre kjøpsbetingelser.

Kjøp enkeltbilletter og gruppebilletter

Kjøp billetter 

Bli medlem i The Plus venneforening + 1 gjest

Kjøp medlemskap her 

Forhåndsbestilling av turoperatør - guide/tolk gratis, ta kontakt på visit@vestre.com

Ledsager (med ledsagerbevis) er gratis, men må booke tid sammen med den man følger.

Meld deg på vårt
nyhetsbrev