Billettpriser

Fra høsten 2022 vil det være mulig å besøke fabrikken fra innsiden og lære mer om norsk møbelproduksjon! Vi åpner da opp for omvisninger på The Plus. Her kan man lære om energiproduksjon, energigjenvinning, vannbehandling og materialenes kretsløp. I fabrikken får man også muligheten til å se høyteknologiske roboter jobbe på nært hold, samt oppleve den spektaktulære arkitekturen til The Plus - tegnet av verdenskjente BIG Bjarke Ingels Architects.


Priser og mer informasjon om dette kommer. Få varsel når vi åpner opp for booking av omvisninger ved å registrere deg på nyhetsbrevet vårt.


Meld deg på vårt
nyhetsbrev

Grupper og skoleklasser

Større grupper med besøkende, skoleklasser, utdanningsinstitusjoner og bedrifter må booke omvisning på forhånd. Legg gjerne til informasjon om bakgrunn/interesse til gruppen så tilpasser vi innholdet på omvisningen etter dette (eksempelvis skoleklasser, arkitekter, industri…).

Vi ønsker maks 17 personer per gruppe. Det er mulig å dele opp i flere grupper dersom dere er flere enn dette. Skoleklasser må ha følge av voksne. Ved barnetrinn skal det være minst to voksne i gruppen.

Vi åpner opp for gruppeomvisninger fra september 2022. Send forespørsel til visit@vestre.com for booking og mer informasjon om priser.