Forest Camp


300 mål med Forest Camp

Rundt The Plus finner du en park på over 300 mål. Denne skal utvikles over en periode på fem år. Dette er en hyggelig og attraktiv park for både lokalbefolkningen og besøkende. Her kan du bli bedre kjent med den lokale dikteren Hans Børli sine dikt, og nyte niste i tilrettelagte piknikområder. Både eksisterende og nye turveier blir oppgradert og universelt utformet slik at området er tilgjengelig for alle som vil komme på besøk. Helt i tråd med Vestre-ånden; Offentlige, sosiale møteplasser som er omsorgsfulle og inkluderende. For alle.

Velkommen opp på taket

Fabrikktaket på The Plus er åpent for alle, hele året rundt. Her kan besøkende komme tett på fabrikken og produksjonen, i tillegg til å oppleve vakker natur.

Overnatt i skogen

Omgivelsene rundt The Plus er 100 % tilgjengelig for allmennheten. Her er det ingen gjerder eller avstengte områder. Vi ønsker turgåere og besøkende velkomne til å bruke området aktivt, og gjerne sette opp telt nært fabrikken. The Plus er derfor en hyllest til allemannsretten!

Husk at med allemannsretten følger også et ansvar for å ta vare på naturen. Vi oppmuntrer til “sporløs ferdsel”, som innebærer at man tar med all søppel og etterlater områdene like fine (eller bedre!) som da man kom. Vi har avfallsbeholdere utenfor fabrikken.

Lekeskulpturer og kunstinstallasjoner

I Vestre Forest Camp vil det fremover dukke opp gjenkjennelige Vestre-møbler, men i ekstra stor størrelse! Disse blir morsomme å klatre og leke på for barna! Allerede nå kan man oppleve installasjonen “Verdensportalen” og fredsbenken “The Best Weapon” langs Hans Børli-diktstien. Langs stien er det også tilrettelagt for piknik med flere fine sitteplasser.

Hans Børli diktsti

Hans Børli er en av Norges mest kjent diktere, og vi synes han fortjener en diktskog i sine egne hjemtrakter. Sammen med kommunen stiller vi ut noen av Børlis mest kjente dikt. De er tilgjengelig for besøkende gjennom plaketter, utstillinger og opplevelser langs stiene i den offentlige parken.

Ny bro over Vrangselva

I den femårige prosjektplanen er det planlagt en ny bro over Vrangselva. Denne vil knytte parken til Magnor sentrum hvor besøkende finner kafeer, lokale overnattingssteder og Magnor Glassverk.